Vágólapra másolva!
A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy Laborc Sándor kétszer is találkozott a Prisztás-gyilkosságra és az Aranykéz utcai robbantásra való felbujtással gyanúsított volt Energol-vezérrel. Tárgyalásaikat a lap szerint hanganyagok bizonyítják.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet értesülései szerint bizonyítékok vannak arra, hogy Laborc Sándor, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) volt főigazgatója legalább kétszer találkozott Portik Tamással, akit több, a kilencvenes évek közepén történt leszámolás megrendelésével gyanúsítanak.

A lap szerdai írása szerint a rendhagyó megbeszélésekről készült hangfelvételeket feltehetően az Alkotmányvédelmi Hivatalban találták meg.

A hangfelvételek léte érdekes helyzetet teremthet, hiszen a Gyurcsány-kormány volt titkosszolgálati főnöke a nemzetbiztonsági bizottság legutóbbi zárt ülésén - a kiszivárgott hírek szerint - gyakorlatilag mindent tagadott a megbeszélésekkel összefüggésben - olvasható a Magyar Nemzetben.

Kocsis Máté, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagja elmondta a lapnak, felkérték az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját, hogy tekintse át, feloldhatók-e a Portik és Laborc megbeszélésével kapcsolatos nyilatkozatok. A minősítés feloldásáról három héten belül dönt a testület.

A Magyar Nemzet a Hír TV-re hivatkozva azt is írja, hogy Portik a 2010-es választási kampány előtt politikai megrendelésre is dolgozhatott.