Megjelent a Miniszterelnökség milliárdos tendere

Vágólapra másolva!
A pénteki Közbeszerzési Értesítőben jelent meg, hogy a Miniszterelnökség közbeszerzési eljáráson választja ki azokat az ügynökségeket, akik a 2013-2014. évi kreatív és médiavásárlási feladatokat fogják végezni összesen nettó 700 millió és 1,33 milliárd forint közti keretösszeggel.
Vágólapra másolva!

A Miniszterelnökség kétfordulós, tárgyalásos közbeszerzést jelentetett meg kommunikációs feladatokra a pénteki Közbeszerzési Értesítőben két részben, összesen nettó 700 millió és 1,33 milliárd forint közti becsült ellenértékkel. Az első rész a Miniszterelnökség 2013-2014. évi kreatív feladatainak ellátásához szükséges munkák elvégzésére, míg a második rész ugyanerre az időszakra szóló médiavásárlás.

Az első résznél a részvételre jelentkezés minimumkövetelménye az, hogy a társaságnak a kreatív tervezésből és gyártásból származó nettó árbevétele - a működési ideje alatt, eddig - érje el a 100 millió forintot. A második résznél nem jelentkezhet a tenderre az a társaság, amelynek a nettó árbevétele - összesen - nem érte el az 550 millió forintot, és legalább egy évben nem haladta meg a 275 millió forintot.

A közbeszerzésen való részvételre január 16-ig lehet jelentkezni. A második - tárgyalásos fordulóba jutottakat - január 23-ig értesíti az ajánlatkérő. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes. Mindkét résznél legnagyobb súllyal - 60-as súlyszámmal - az ár esik a latba. A nyertes jövő év március 1-jén láthat munkához, a befejezési határidő 2014. május 31.

Az [origo] már korábban megírta, hogy a Miniszterelnökség november végén módosította közbeszerzési tervét, mert "új igény merült fel" a kommunikációs feladatokra.