Újabb megbízást kapott a kormány egyik kedvenc cége

Vágólapra másolva!
A kormányablakok reklámozásával bízta meg 25 millió forintért a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium azt a kommunikációs ügynökséget, amely már korábban is több sokmilliós megbízáshoz jutott a kormánytól vagy állami cégektől.
Vágólapra másolva!

Szerződést kötött a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) és a Bell and Partners Kft. egy kommunikációs kampányra - derül ki a kormany.hu-n közzétett szerződésből. A cég hirdetmény nélkül indított tárgyalásos közbeszerzési eljárásban nyerte el a megbízást. (A szerződés teljes szövegét itt találja meg.)

A feladat a gyerekbarát igazságszolgáltatás, az áldozatvédelmi programok, a jó és átlátható állam, valamint a kormányablakok és a járások 2012 őszi kommunikációja. Ezért a cég december végéig 25 millió forintot kap a cég a kormánytól. A kampányban szerepelnie kell majd tévészpotnak, óriásplakátoknak, citylight plakátoknak, online bannereknek, rádiós és print sajtó reklámoknak.

A Bell and Partners először tavaly tavasszal szerepelt az újsághírekben amikor 600 milliós szerződést köthetett a kormánnyal, amiért olyan kampányt kellett készítenie, amelytől a kormányzat és az állam "szerethetővé" válik. A kommunikációs ügynökség a MÁV és a Magyar Fejlesztési Bank megrendelését is elnyerte, ahogy az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség villámgyors kommunikációs tenderét is, 700 millió forint értékben.