Megszökött a rendőrségről a 18 éves fiú

Vágólapra másolva!
Elvette egy fiú mobilját, majd miután a rendőrök előállították, megszökött egy 18 éves fiú Kaposváron vasárnap. Hétfőn reggel találták csak meg.
Vágólapra másolva!

A rendőrök hétfőn reggel elfogták azt a szökésben lévő 18 éves kaposvári fiatalembert, akit vasárnap este azért állítottak elő, mert a Városligetben erőszakkal elvette egy fiatalkorú fiú telefonját - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.

Méhes Dóra tájékoztatása szerint a sértett azonnal értesítette a rendőrség ügyeletét, majd az elkövetőről adott személyleírás és a feltételezhető tartózkodási hely alapján a Kaposvári Rendőrkapitányság járőrei elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt.

A rablással gyanúsított fiatalembert az ilyenkor szokásos eljárás részeként vasárnap éjjel elvitték az orvosi ügyeletre, ahonnan megszökött - mondta a szóvivő. A rendőrök végül a kora reggeli órákban elfogták és őrizetbe vették. A fiatalember ellen a rablás bűncselekmény gyanúja mellett immár fogolyszökés miatt is büntetőeljárás indult - tette hozzá.