Előzetesben marad Vizoviczki László

vizoviczki lászló, korrupció, megvesztegetés, (a képen feltételezhetően vizoviczki lászló szerepel)
Vágólapra másolva!
Meghosszabbították Vizoviczki László és a rendőrségi korrupciós ügy többi gyanúsítottjának előzetes letartóztatását.
Vágólapra másolva!

További két hónappal meghosszabbította Vizoviczki László és társai előzetes letartóztatását a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Az ügyben Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz bűnszervezetben, folytatólagosan és üzletszerűen, hivatalos személy által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt.

A Vizoviczki László vállalkozóval kapcsolatos ügy június elején kezdődött. Azóta hat embert gyanúsítottak meg, négy vezető beosztású rendőrtisztet és két civilt.

A Fővárosi Törvényszék honlapjára csütörtökön felkerült közlemény szerint a bíróság a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélyével indokolta Vizoviczki , valamint K. Tamás, H. Lajos, G. Imre és K. Attila előzetes letartóztatásának meghosszabbítását.

A kényszerintézkedés az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, legfeljebb azonban ez év december 3-ig tart. A végzés nem jogerős - írta a törvényszék.

A Vizoviczki-üggyel kapcsolatos összes cikkünket itt találja meg. A korrupciós botrány kirobbanásáról itt olvashat bővebben, ebből a cikkből pedig megtudhatja, kicsoda Vizoviczki László.