Kétmilliós vérdíj a dorogi polgármester kirablóira

Vágólapra másolva!
Kétmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség a dorogi polgármester kirablóiért. Tittmann Jánost saját otthonába támadták meg fegyveresek, akik pénzt és bankkártyákat vittek el.
Vágólapra másolva!

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság két millió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki megnevezi azokat a személyeket, akik 2012. augusztus 26-án a késő esti órákban megtámadtak otthonában egy esztergomi férfit és feleségét - közölte a rendőrség a honlapján.

A házaspár épp a tévét nézte, mikor két férfi rontott be a házba, és fegyverrel a kezükben pénzt követeltek tőlük. Az elkövetők bankkártyákat és készpénzt tulajdonítottak el, majd távoztak. Augusztus 26-án este a dorogi polgármestert, Tittmann Jánost rabolták ki esztergomi otthonában.

A rendőrség tájékoztatása szerint az egyik elkövető 30 év körüli, nagyjából 170 cm magas, 80-90 kg súlyú, zömök testalkatú, míg társa szintén 30 év körüli, 170 cm magas, 80 kg súlyú, sportosabb testalkatú.

A bejelentéseket a bejelentő adatainak zártan történő kezelése mellett a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén várja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, de személyesen is lehet bejelentést tenni bármely rendőrkapitányságon vagy rendőrnél.