Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Előzetesben maradnak az ozorai drogkereskedők

Vágólapra másolva!
Az elrejtőzés veszélye és a tanúk esetleges befolyásolása miatt december 12-ig meghosszabbították annak a négy külföldi férfinak az előzetes letartóztatását, akik a gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek az ozorai fesztiválon.
Vágólapra másolva!

Első fokon három hónappal meghosszabbította az ozorai fesztiválon elfogott külföldi drogdílerek előzetes letartóztatását a Székesfehérvári Városi Bíróság.

Laczkóné Tóth Beatrix bírósági sajtótitkára szerint az elrejtőzés és tanúk esetleges befolyásolása miatt hosszabbították meg december 12-ig a kényszerintézkedést. Az ügyész tudomásul vette az ítéletet, a vádlottak és ügyvédeik fellebbeztek, a döntés így nem jogerős.

Az ozorai fesztiválon, augusztus 9-én négy embert vett őrizetbe az ott megjelent mintegy 480 rendőr és NAV-os, további 39 fesztiválozót pedig előállítottak.

A rendőrség 2,5 kilogramm marihuánát, 25 csomag meszkalint, 40 darab ecstasy tablettát, 50 gramm hasisgyantát, 5 gramm kokaint és további jelentős mennyiségű, még nem azonosított kábítószergyanús anyagot, valamint kábítószer adagolásához, terjesztéséhez és fogyasztásához szükséges eszközöket fogalt le a helyszínen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről