Bruce Willis miatt zárják le vasárnap az M3-as kivezetőjét

Vágólapra másolva!
Filmforgatás miatt hajnaltól kora estig lesz lezárva az M3-as autópálya kivezető szakasza. Az autósok a szervizúton mehetnek, vagy a Szerencs utcánál hajthatnak fel a sztrádára.
Vágólapra másolva!

Lezárják vasárnap hajnaltól az M3-as autópálya kivezető szakaszát a Bruce Willis-film (A Good Day to Die Hard) forgatása miatt - közölte szombat éjjel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A kivezető szakaszt a Kassai tér és Sárrét park között zárják majd le hajnali 4-től 18 óráig. A forgalom a főpálya melletti szervizúton, egy sávban haladhat, ezért a BKK azt javasolja az autósoknak, hogy az autópálya kivezető szakaszára a XV. kerületben, a Széchenyi utcai, a Szerencs utcai vagy a Szentmihályi úti csomópontban hajtsanak fel.

A forgatás Magyarországon augusztus végéig tart, addig több alkalommal kell még útlezárásokra készülni. A Die Hard sorozat ötödik részét áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, a produkció munkálatai 86 napon át, több helyszínen folynak. A Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) főként Oroszországban játszódik, ahova a Bruce Willis alakította John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa a fiát.