Önveszélyes férfit fogtak el a terrorelhárítók

Vágólapra másolva!
A Terrorelhárítási Központ munkatársai mentettek ki a házából egy önveszélyes állapotban lévő férfit Bokodon. A férfi állandó orvosi kezelés alatt áll, és késekkel és egy fejszével zárkózott be.
Vágólapra másolva!

Hétfőn délután egy 41 éves állandó orvosi kezelés alatt álló férfi rontott be bokodi családi házába, majd fejszét és késeket vett magához. A férfi nővére, miután egy szintén ott lakó nővel kimenekült a házból, értesítette a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletét. A férfi, aki állandó orvosi kezelés alatt állt, késekkel és egy fejszével zárkózott be otthonába, és eltorlaszolta a bejárati ajtót. A helyszínre érkező rendőrök nem tudták vele felvenni a kapcsolatot. A házban a férfi egyedül tartózkodott, de a rendőrök szerint önmagára is veszélyes állapotban volt, ezért értesítették a terrorelhárítókat.

A TEK munkatársai megpróbálták rábeszélni a férfit, hogy hagyja el a házat, de sikertelenül jártak, ezért négy óra után rátörték az ajtót, elfogták, majd átadták a kiérkező mentősöknek.