Májusban még jóízűen ebédelt támadójával Dániel Péter

Vágólapra másolva!
Korrekt, tisztességes úriemberként viselkedett Mészáros Imre, amikor májusban elmentek közösen ebédelni - írta egy akkori Facebook-bejegyzésében Dániel Péter az őt szerdán megütő Mészárosról. Dániel antant jellegű camembert-ről és kínai-komcsi beütésű rizsről is mesélt, meg arról, hogy mennyire megkedvelte ezt az idősödő motoros mackót.
Vágólapra másolva!

"Tegnap találkoztam Mészáros Imrével, a Gój motorosok vezetőjével" - írta május 18-ai Facebook-bejegyzésében Dániel Péter, akit szerdán megütött a korábbi ebédpartnere. Mészáros Imre azon a peren vágta állba a Gyurcsány Ferenc-rajongó ügyvédet, amelyet Wittner Mária ellen indított Dániel Péter rágalmazás miatt.

Bejegyzése szerint azért találkozott májusban Mészárossal, hogy személyesen tisztázzák a kettejük közötti korábbi konfliktust. "Imre kérésére a budai Margitkert vendéglőben találkoztunk. Én pontosan érkeztem, Imre már ott ült, talpig motoros szerkóban, úgy 10-10 Szent Korona, Nagy-Magyarország és egyéb, népnemzeti kitűzővel, jelvénnyel. Olyan volt, mint egy szittya karácsonyfa. Meglepődést láttam az arcán, amikor megérkeztünk, de udvariasan felállt és kezet fogtunk, egymás szemébe nézve" - írta a találkozóról.

Dániel szerint ez után másfél órán át beszélgettek, azaz inkább vitáztak. "Most pedig ki kell ábrándítsam a szélsőjobbos legényeket. Imre nem sértegetett, nem fenyegetett, nem próbált megütni vagy festékkel leönteni. De igaz, ami igaz, ki kell ábrándítsam demokrata barátaimat, ismerőseimet is. Imre ugyanis mindvégig korrekt, tisztességes úriemberként viselkedett. Keményen, de kulturáltan vitáztunk, és közben egész kellemesen megebédeltünk" - emlékezett vissza a beszélgetésre az ügyvéd.

Dániel részletesen írt az elfogyasztott ételekről is. "Imre kissé antant-jellegű rántott camembert sajtot evett, dacára a trianoni fájdalomnak, enyhén kínai-komcsi beütéses rizzsel, én népnemzeti kacsasültet, káposztás cvekedlivel. Azután kiegyeztünk egy Gundel-palacsintában, fejet hajtva tehetséges, zsidó nagyjaink előtt. Imre globalista kólát ivott, én 100% magyar gyümölcslevet" - olvasható az akkori bejegyzésben.

"A beszélgetés vége felé Imre ismét megfenyegetett, hogy ha nem kérek nyilvánosan bocsánatot, akkor úgyis 'le leszek vadászva'. De bevallom, hogy addigra már egészen megkedveltem ezt az idősödő, csicsásan öltözködő, motoros mackót, úgyhogy nem vettem a szívemre. Különben is, amelyik kutya ugat, az nem harap. (...) Nem jutottunk közelebb, nem leszünk barátok, de talán halálos ellenségek sem kell, hogy legyünk. Talán megmaradhatunk korrekt ellenfeleknek" - összegezte benyomásait Dániel.