Hatalmas a dugó az M1-esen és az M7-esen

Vágólapra másolva!
Egy baleset miatt lezárták az M0-st az M5-ös felé vezető oldalon a Duna-hídnál. Több kilométeres a kocsisor az M1-esen és az M7-esen Budapest elé, mert az autók nem tudnak az M0-s felé letérni.
Vágólapra másolva!

Több kilométeres kocsisor alakult ki csütörtök délutánra az M0-son történt baleset miatt; áll a forgalom az M1-es és az M7-es autópálya Budapest felé vezető sávjaiban.

Korábban három teherautó összeütközött, ezért teljes szélességében lezárták az M0-snak az M5-ös autópálya felé vezető oldalát a nagy Duna-hídnál. Az MTI információi szerint már több kilométeres kocsisor alakult ki emiatt az M7-es és az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán is, mert az autók nem tudnak az M0-s felé letérni.

Dél körül három teherautó összeütközött az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a 15. kilométerszelvénynél, ezért először teljes, majd részleges útzárat rendeltek el, amelyet kora délután feloldottak. Épp hogy megindult a forgalom, amikor két, egymás mellett haladó kamion tükre összeért, és a két jármű eltorlaszolta az autóutat a 8. km-nél. Az újabb baleset érintettjei a helyszínelőkre várnak, miközben hat kilométeres dugó keletkezett a környéken. A rendőrség azt ajánlja, hogy aki teheti, kerülje el a környéket.