MÁV: Szombati menetrend lesz érvényben március 15-én

Vágólapra másolva!
A szombati menetrend lesz érvényes a MÁV vonalain a március 15-ei nemzeti ünnep alkalmával, az ünnepet követő hétvégén pedig ünnepi menetrend alapján járnak a vonatok.
Vágólapra másolva!

A március 15-i nemzeti ünnep miatt változik a vonatok menetrendje - közölte a MÁV hétfőn. A közlemény szerint a négynapos ünnep ideje alatt: március 14-én, szerdán, pénteki, március 15-én, csütörtökön szombati, március 16-án, pénteken ünnepnapi, március 17-én, szombaton pedig szintén ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Március 18-án, vasárnaptól már a megszokott, menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok.

A megváltozott munkarend miatt március 24-én, szombaton munkanap lesz, ezért március 23-án, pénteken munkanapi, de nem pénteki, március 24-én pedig pénteki menetrend lesz érvényben - közölte a MÁV. Március 25-én, vasárnap már a megszokott, vasárnapi menetrendnek megfelelően közlekednek a vonatok. A nemzeti ünnep ideje alatt a várhatóan megnövekvő utasforgalmi igények kiszolgálása és a kényelmesebb utazás érdekében a MÁV a legnagyobb utasforgalmú vonalakon a szerelvényeket több járművel közlekedteti.