Hatósági ellenőrzés után állt le a Morrison's 2

Vágólapra másolva!
Egy múlt hétfői hatósági ellenőrzés után állt le a Morrison's 2 nevű budapesti szórakozóhely, amelyet az üzemeltető szerint átépítenek.
Vágólapra másolva!

"A Morrison's 2 szórakozóhely átépítés miatt a következő pár napban zárva tart!" - ezt írta ki Facebook-honlapjára a népszerű szórakozóhelylánc a múlt szerdán. A Morrison's azt írta a követőinek, hogy "időszerűvé vált egy jelentősebb átépítés és megújulás".

A Nagyváros.hu szerint a hirtelen leállás a West-Balkánban történt tavalyi tragédia utáni kormányrendelet miatt következett be. A rendelet szigorúan előírta a szórakozóhelyek üzemeltetésének körülményeit, a Morrison's pedig az egyik ellenőrzés után volt kénytelen bezárni átmenetileg.

A Belváros-Lipótváros Önkormányzatának sajtóosztálya azt közölte a Nagyváros.hu-val, hogy "az Önkormányzat BRFK-val és Katasztrófavédelemmel közösen tartott hétfő éjjeli ellenőrzése során (március 12-én - a szerk.) azt állapította meg, hogy a megengedett létszámnál többen tartózkodtak a szórakozóhelyen. Az ellenőrzés eredményeként Belváros-Lipótváros Önkormányzatának jegyzője a jogszabályoknak megfelelően ideiglenesen, legfeljebb 90 napra elrendelte a bezárást."

Morrison's Music Pub
Morrison's Music Pub

Ez az üzenet várja a Morrison's követőit a Facebookon