Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Felborult egy betegszállító autó a 3-as főúton pénteken kora reggel. Három ember életét vesztette, ketten súlyosan megsérültek. Az MTI úgy tudja, három beteg halt meg, egy negyedik és a betegszállító vezetője pedig megsebesült.
Vágólapra másolva!

Eddig tisztázatlan körülmények között felborult egy betegszállító jármű a 3-as számú főúton péntek reggel. A balesetnek három halálos áldozata van, két ember pedig súlyosan megsérült - mondta az [origo]-nak Lázár Levente, a Heves megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Forrás: MTI/Tréba Ákos

A Ford Transit kisbusz Gyöngyös felől tartott Egerbe a 3-as számú főúton, amikor a visontai elágazásánál, reggel hat óra előtt, egyelőre ismeretlen okból, leszaladt az úttestről, majd felborult és többször megpördült. Az MTI úgy tudja, hogy a járműben négy gyöngyösi beteg és a sofőr utazott. Három utas halt meg, egy másik, illetve a betegszállító vezetője súlyosan megsérült, őket a hatvani kórház traumatológiájára vitték.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 3-as főúton Visonta mellett, a 89. kilométernél lezárták az utat, Abasáron át lehet kerülőt tenni.

Forrás: MTI/Tréba Ákos

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről