Megölte magát az unokaöccsét verő kamasz fiú

Vágólapra másolva!
Súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak múlt szerdán kórházba egy másfél éves kisfiút, akit tizenöt éves nagybátyja vert meg. A kamasz fiút a törökszentmiklósi fogdába szállították, ahol egy lepedőből csavart kötéllel felakasztotta magát.
Vágólapra másolva!

Meghalt az a 15 éves fiú, aki egy hete a törökszentmiklósi fogdában felakasztotta magát, miután életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt őrizetbe vették - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Múlt szerdán egy másfél éves gyereket bántalmazás miatt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak a szolnoki kórházba. A rendőrség keresni kezdte a kisfiú unokabátyját, akit végül családja lakásában, az ágyneműtartóban találtak meg. A korábban a fóti nevelőintézetből elszökött kamasz fiú beismerte a unokaöccse bántalmazását. A nyomozóknak elmondta: az elmúlt időszakban többször is bántalmazta a gyermeket.

A fiút a törökszentmiklósi fogdába szállították, ahol az ágyneműjéből kötelet készített, és azzal felakasztotta magát. Az őr levágta a kötélen lógó, de már eszméletlen kamaszt, és a mentők kiérkezéséig mesterségesen lélegeztette.