Megölte volt élettársát, majd magával is végzett egy karcagi férfi

Vágólapra másolva!
Zavartan és agresszívan viselkedett a tragédia előtt az a férfi, aki tizennégy éves közös gyerekük kérésére töltötte a karácsonyt volt élettársánál. A nő és gyereke többször jelezték a rokonoknak, hogy félnek a férfitől, a rendőrséget azonban csak hétfőn értesítették. Mire a járőrök bejutottak a házba, a férfi leszúrta volt élettársát, majd magával is végzett.
Vágólapra másolva!

Megölte volt élettársát, majd magával is végzett egy férfi karácsony másnapján Karcagon - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden. Az egykori élettársak évek óta külön éltek, nemigen beszéltek egymással. Tizennégy esztendős gyermekük kérésére döntöttek úgy, hogy az idén együtt töltik a karácsonyt. Az ünnep idején a férfi többször is zavartan és agresszívan viselkedett. A tragédia előtt hétfőn a fiú az egyik, látogatóba érkező rokonnak beszélt is erről, és azt mondta: félnek az apjától - mondta Szabó Zita.

A szóvivő arról tájékoztatott, hogy bár az eddigi adatok szerint a fiú és az édesanyja többször jelezte rokonainak az elmúlt napokban, hogy a férfi terror alatt tartja őket, félnek tőle, mert agresszívan viselkedik, sőt a nőt többször is megütötte, a rendőrséget a hozzátartozók minderről csak hétfő délután értesítették.

A rendőrséget egy vendég riasztotta. A bejelentés után tíz perccel egy járőrpáros érkezett a helyszínre, és az anyát keresték. A férfi nyitott ajtót, láthatóan zavartan viselkedett, majd dühöngve, késsel fenyegetőzve bezárkózott. A járőrök az erősítés megérkezése után tudtak bejutni az épületbe, addira azonban a 30 éves férfi több késszúrással megölte 32 éves volt élettársát, majd magával is végzett.