Négy embernél foglaltak le drogot Kispesten

Vágólapra másolva!
A Nemzeti Nyomozó Iroda és a BRFK közös akciójában 200 kábítószergyanús tablettát és más drogokat foglaltak le négy embernél egy kispesti parkolóban. Három férfit és egy nőt kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsítanak a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Mintegy 200 kábítószergyanús tablettát és más drogokat foglaltak le Budapesten közös akció keretében a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Kábítószer Bűnözés Elleni Szolgálat munkatársai - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján.

A beszámoló szerint a nyomozók szerdán egy kispesti parkolóban igazoltattak két 31, valamint egy 34 éves férfit, illetve egy 48 éves nőt. A rendőrök a nő ruházatának átvizsgálásakor 0,7 gramm sárgás színű kábítószergyanús port találtak, továbbá az általa vezetett gépjárműből lefoglaltak 99 kábítószergyanús tablettát és körülbelül 240 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket - közölte a rendőrség.

A nyomozók a gyanúsítottaknál tartott házkutatás során további 83 kábítószergyanús tablettát, valamint kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak - olvasható a Police.hu-n.

A BRFK a négy ember ellen visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.