Ugróiskolát rajzolt az MTI elé Deutsch Tamás

Deutsch Tamás, Fidesz, ugróiskola, MTVA székház,
Vágólapra másolva!
Felháborította Deutsch Tamást, hogy senkit nem rúgtak ki a közmédiából, miután a múlt hét végén az MTV és a Duna Tv híradójában is kitarkarták Lomnici Zoltán volt főbírót. A fideszes politikus azért rajzolt ugróiskolát, hogy "valamennyi retusáló idióta" elpattoghasson.
Vágólapra másolva!

Felháborította Deutsch Tamást, hogy az MTV és a Duna Tv híradójában a múlt hét végén kitakarták Lomnici Zoltánt, a Legfelsőbb Bíróság volt elnökét. Deutsch a Twitteren azt ígérte, hogy ha nem rúgják ki a felelősöket az MTVA-ból, akkor ugróiskolát rajzol az MTI Naphegy téri főbejárata elé, "aztán valamennyi retusáló idióta pattoghat kifelé!"

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Kattintson a képre, és nézze meg Deutsch Tamást akció közben!

A Fidesz EP-képviselője szombaton délben kislánya színes krétáival egy Mansfeld Pétert ábrázoló pólóban rajzolta meg az ugróiskolát. Deutsch az újságíróknak a pólóját azzal indokolta, hogy az 1956-os forradalmár "nem azért adta életét a magyar szabadságért, hogy utána bárki, következmény nélkül, mindannyiunk közös szabadságát fenyegethesse". Azt mondta, őt a sajtószabadság szeretete vitte szombaton az MTVA épülete elé, szerinte "idióta eljárás", szakmai hiba volt Lomnici kitakarása, az ugróiskolával pedig segíteni akart, hogy a felelősök elhagyhassák a szakmát.

Az eset után Szabó László kommunikációs igazgató szerint az MTVA vezérigazgatója teljes körű vizsgálatot rendelt el, amely csütörtökön lezárult. A vizsgálatban érintett három munkatárs a szakmai hibát elismerte, és vállalta a felelősséget. Az érintett munkatársak vezérigazgatói figyelmeztetést kaptak.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=tUmeWg47Wco7yPa6