Őrizetbe vettek egy férfit az eltűnt szolnoki házaspár ügyében

Vágólapra másolva!
A november közepén, autóikkal együtt eltűnt szolnoki házaspár ügyében vett őrizetbe a rendőrség egy férfit. Az eddigi gyanúsítottak elleni európai elfogatóparancs ennek ellenére továbbra is érvényben van.
Vágólapra másolva!

Elfogtak egy férfit a szolnoki házaspár november közepi eltűnésével összefüggésben, az eddigi gyanúsítottak ellen kiadott európai elfogatóparancs azonban továbbra is érvényben van - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A 60 éves Baunok István és 61 éves felesége november 17-én tűnt el a szolnoki Kertész úton álló házukból, két személyautójukkal együtt. A rendőrség feltételezése szerint a 36 éves, nagytarcsai H. Szabolcs és az ugyancsak 36 éves, újszászi M. Tibor János rabolta el a házaspárt. A rendőrség által közzétett fényképek alapján H. Szabolcs azonos a több NB I-es klubban is megfordult, 1975-ben született focistával.

A rendőrség a napokban kétmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki mindkét gyanúsított elfogásához, továbbá a feltételezett bűncselekmény elkövetését bizonyító tárgyak megtalálásához elegendő információt ad.