Tizenöt millióért tanulnak angolul és németül a jobbikosok

Vágólapra másolva!
A Jobbik parlamenti frakciója közbeszerzési eljárás keretében bérelt fel egy nyelvoktató céget, hogy angolul és németül tanítsa a párt képviselőit és munkatársait. A frakció ezért tizenöt millió forintot fizet.
Vágólapra másolva!

Angol és német nyelvleckéket vesz a Jobbik frakciója. A Közbeszerzési Értesítő szerint az párt országgyűlési képviselőcsoportja nyelvoktatásra írt ki közbeszerzést, amelyet tizenöt millió forintos ajánlattal egy vecsési székhelyű cég, a Business Class Education Centre Szolgáltató Kft. nyert el.

A közbeszerzés tárgya a képviselők és munkatársak nyelvi képzése, angol és német, kezdő, újrakezdő, alap-, közép- és felsőfokú nyelvtanfolyamok szervezése, üzleti típusú nyelvoktatás teljesítése a Jobbik-frakció részére. Ez a közbeszerzés szerint csoportos, illetve adott esetben egyéni oktatást jelent. A jobbikos képviselők számíthatnak szintfelmérésre, jelenléti ívre, az oktatás végén pedig tesztet írnak majd.

Jobbikos politikusok az [origo]-nak korábban azt mondták, dolgoznak azon, hogy kormányképes erő legyen a párt, és a határozott radikális kiállás mellett a szakpolitikára is koncentrálnak.