Bombariadó miatt ürítettek ki egy budapesti bevásárlóközpontot

Vágólapra másolva!
Kiürítette a rendőrség a Mammut 1 bevásárlóközpontot, mert délután valaki betelefonált, hogy bomba van az épületben. A területet lezárták, az épület átvizsgálása még kora este is tartott.
Vágólapra másolva!

Ki kellett üríteni szombat délután a budapesti Mammut 1 bevásárlóközpontot, mert az épületben bombariadó volt - erősítette meg az [origo] értesülését a rendőrség. A szombat délutáni tömeget kora délután tessékelték ki az épületből, ahova még az esti órákban sem engedtek vissza senkit.

Az [origo] egyik munkatársa este 7 után jelentette, hogy a bevásárlóközpont minden ajtaja le van zárva, a bejárat előtt emberek ácsorognak kisebb csoportokban. Tudósítónknak az épület körül álló rendőrök azt mondták, hogy "műszaki okok miatt" nem lehet bemenni, az ajtónál várakozó emberek azonban bombariadóról beszéltek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén közölték: délután fél 5-kor telefonált be valaki a rendőrség segélyhívó központjába, és azt állította, hogy bomba van az épületben. A bevásárlóközpontot ezután zárták le és ürítették ki, az átvizsgálás este negyed 8-kor még folyamatban volt. A BRFK azt nem tudta megmondani, hogy meddig tarthat az átvizsgálás.