Várhatóan kéthetente ad interjút Orbán a Kossuth Rádióban

Vágólapra másolva!
Elmaradt péntek reggel a múlt héten beígért Orbán-interjú a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A Miniszterelnökség és a médiaszolgáltatási alap még egyeztet a Kossuth Rádióra visszatérő miniszterelnöki interjúkról.
Vágólapra másolva!

Várhatóan vasárnap reggel nyilatkozik Orbán Viktor a Magyar Rádiónak Brüsszelből - közölte a Miniszterelnökség az [origo] kérdésére, hogy miért maradt el a miniszterelnök péntek reggeli interjúja a 180 perc című műsorban. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője kérdésünkre azt válaszolta, hogy előreláthatóan kéthetente lesz miniszterelnöki interjú a rádióban.

Az [origo] megkérdezte Szabó Lászlót, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatóját, aki azt mondta, még egyeztetnek a Miniszterelnökséggel a rendszeres interjúk részleteiről. Szabó László azt nem tudta megmondani, hogy mikor lesz pontos időpont.

Az MTVA kommunikációs igazgatója a múlt pénteken erősítette meg az [origo] értesülését, hogy visszatérnek a a heti Orbán-interjúk a Kossuth Rádióra. Szabó László akkor azt mondta, a cél az, hogy minden héten legyen egy, a miniszterelnök és a hallgatók számára is előre tervezhető alkalom, amikor részletes tájékoztatást lehet kérni és adni az aktuális, fontos eseményekről. Az interjúsorozat riportere valószínűleg minden héten Kiss Gábor István lesz.