Megszüntette a rendőrség a nyomozást a rugdosó BKV-ellenőrök ügyében

Vágólapra másolva!
Megszüntette a nyomozást a rendőrség azoknak a biztonsági őröknek az ügyében, akik még augusztusban nem engedtek egy embert felszállni a villamosra. A rendőrség bizonyítottság hiányában szüntette meg az eljárást.
Vágólapra másolva!

Bizonyítottság hiányában megszüntette a nyomozást a rendőrség a 4-6-os villamos vonalán történt augusztusi incidens ügyében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken az MTI-vel.

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt indított eljárást augusztusban ismeretlen tettesek ellen, miután a 4-6-os éjszakai villamos vonalán a biztonsági szolgálat megakadályozta, hogy egy férfi felszálljon a villamosra.

Az egyik videomegosztó portálra augusztus közepén került fel egy felvétel, amelyen az látszik, hogy a biztonsági szolgálat munkatársai nem engednek a járműre felszállni egy feltehetően ittas férfit. Először fellökik, a férfi ezután négykézláb próbál ismét feljutni a villamosra. Ekkor kisebb dulakodás alakul ki, majd lábbal lökik le a földre.

Az MTI érdeklődésére a BKV akkor azt közölte: értesültek a videóról, és a társaság "határozottan elítéli az ilyen magatartást". Közölték, hogy vizsgálatot kezdeményeztek az ügyben.