Rendőrök keresik a Győrben szétszóródott pénz összegyűjtőit

Vágólapra másolva!
Mintegy félmillió forint szóródott szét Győrben, miután egy férfi eladott autója tetején felejtett 1,45 millió forintot. Amikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, éppen két férfi gyűjtötte borítékokba a tíz- és húszezreseket.
Vágólapra másolva!

Jogtalan elsajátítás gyanúja miatt nyomoz a győri rendőrség ismeretlen tettesek ellen, miután nagyobb mennyiségű pénz szóródott szét Győrben.

A rendőrség sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint szeptember 22-én arról érkezett bejelentés, hogy nagyobb mennyiségű pénz szóródott szét a városban. A helyszínre érkező járőrök arra lettek figyelmesek, hogy két férfi gyűjt borítékba tíz- és húszezreseket. Ők azt mondták, hogy mások is szedtek fel bankjegyeket, róluk azonban nem tudtak személyleírást adni.

Később kiderült, hogy egy férfi az épp eladott autójáért kapott pénzt felejtette eladott kocsija tetején. Miután észlelte, mi történt, visszakanyarodott a helyszínre, de akkor már mintegy 460 ezer forint hiányzott az 1,45 milliós összegből - mondta a rendőrség ügyeletese.