A teljes karácsonyi készlet elégett a salgótarjáni csokigyárban

Leégett egy csokoládégyár Salgótarjánban, Lívia, odavesztek a csokimikulások
Vágólapra másolva!
Személyi sérülés nem történt, de a teljes mikulási és karácsonyi csokoládékészlet megsemmisült, amikor péntek éjjel kigyulladt és leégett a salgótarjáni csokoládégyár.
Vágólapra másolva!

Többek között a mikulási és karácsonyi csokoládékészlet is odaveszett, amikor leégett a csokoládégyártó üzem péntekről szombatra virradó éjszaka Salgótarjánban.

Az összesen 1800 négyzetméter alapterületű üzem-, raktár- és irodaépületek oltását szombaton kora reggelre fejezték be a tűzoltók, de az újragyulladást akadályozó utómunkálatok még szombaton délelőtt is tartanak - közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese. A lángok fellobbanásakor az üzemben hárman tartózkodtak, ők még időben ki tudtak menekülni az épületből - tette hozzá Noskó Zsolt.

A katasztrófavédelem ügyelete este tíz óra után kapta a riasztást arról, hogy lángol a Lívia Csokoládégyártó salgótarjáni üzeme. A tűzvizsgálat és a kárfelmérés az utómunkálatok befejezése után kezdődhet meg, a kárérték elérheti a több tízmillió forintot is, mert elégett a teljes raktárkészlet.

Forrás: MTI/Komka Péter
A képre kattintva galéria nyílik!