Visszatérnek a heti Orbán-interjúk a Kossuth Rádióra

Orbán Viktor interjút ad az MR1-Kossuth Rádióban, Magyar Rádió, stúdió
Vágólapra másolva!
Minden péntek reggel miniszterelnöki interjút sugároz a jövőben a Kossuth Rádió, valószínűleg ugyanazzal a riporterrel. Az MTVA kommunikációs igazgatója szerint a cél az, hogy legyen egy tervezhető alkalom, amikor tájékoztatást lehet adni a heti aktuális eseményekről.
Vágólapra másolva!

Visszatérnek a heti rendszeres miniszterelnöki interjúk a Kossuth Rádióra - erősítette meg az [origo] értesülését Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatója. Az új sorozat első része már pénteken elhangzott a 180 perc című műsorban, és a tervek szerint a jövőben is péntek reggelente lesznek hallhatók az interjúk.

A cél az, hogy minden héten legyen egy, a miniszterelnök és a hallgatók számára is előre tervezhető alkalom, amikor részletes tájékoztatást lehet kérni és adni az aktuális, fontos eseményekről - mondta az interjúsorozat céljáról Szabó, aki szerint a részletek még egyeztetés alatt vannak, de valószínű, hogy a riporter minden héten Kiss Gábor István lesz.

Orbán Viktor miniszterelnök korábbi kormányzati ciklusában, 1998 és 2002 közt is rendszeresen adott heti interjúkat a Kossuth Rádiónak, akkor szerdánként sugározták a beszélgetéseket.