31 kiló kábítószert találtak a piros lámpánál elfogott dílernél

kábítószer, razzia, elfogás, Közel 32 kilogramm kábítószert foglaltak le
Vágólapra másolva!
Negyvenmillió forint értékben foglaltak le kábítószert annak a 24 éves budapesti férfinak a lakásában, akit kedden este egy piros lámpánál fogtak el a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Közel 31 kilogramm kábítószert foglaltak le a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói a héten, Budapesten egy drogdílernél, a kábítószer értéke meghaladja a 40 millió forintot - olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrség vasárnapi közleménye szerint a nyomozók kedden este elfogtak egy 24 éves budapesti férfit, aki a VIII. kerületben az autójával egy piros lámpánál várakozott. Az autó átvizsgálásakor 2 táskából összesen 3 kilogramm marihuána került elő.

A nyomozók később a férfi Pest megyei bejelentett lakcímén házkutatást tartottak, és több táskában és bőröndben több mint 22 kilogramm "kábítószergyanús zöld növényi törmeléket" találtak. A férfi azt állította a rendőröknek, hogy az anyag marihuána.

A férfi budapesti tartózkodási helyén is házkutatást tartottak, onnan további 3,5 kilogramm marihuána és 2,25 kilogramm amfetamingyanús fehér por került elő. A gyanúsított a drogokat korábban babaruhák, pelenkák, valamint hűtőben tárolt tápszer közé rejtette.

A férfi előzetes letartóztatását pénteken elrendelte a bíróság.

Az elfogásról készült videót itt tudja megnézni!