Előzetes letartóztatásba került a csepeli gyilkosság egyik gyanúsítottja

Vágólapra másolva!
Elrendelték a csepeli gyilkosságok egyik gyanúsítottjának, B. Zsoltnak az előzetes letartóztatását. A férfit három társával együtt a Csepelen elásott emberek ügyében emberöléssel gyanúsítják.
Vágólapra másolva!

A Pesti Központi Kerületi Bíróság szombaton elrendelte B. Zsolt előzetes letartóztatását - közölte a Fővárosi Bíróság az MTI-vel. A férfit három társával együtt a Csepelen elásott emberek ügyében emberöléssel gyanúsítják. A gyanúsított előzetes letartóztatását a szökés, elrejtőzés, a bizonyítási eljárás megnehezítése valamint a bűnismétlés veszélye miatt rendelték el.

Csizner Zoltán, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) igazgatója és Deme Tamás, az életvédelmi osztály vezetője pénteki, budapesti sajtótájékoztatójukon jelentették be, hogy egy nyáregyházi család négy tagja az a négy ember, akiknek a holttestét a csepeli erdőben találták meg elásva.

A rendőrök egy szerb férfit, a 38 éves B. Dragant gyanúsítják a bűncselekmények elkövetésével. A családot a rendőrök szerint 2011 januárjában ölték meg, a holttestük augusztusban került elő a csepeli erdőből, miután B. Dragan a helyszínre vezette a rendőröket. A gyilkossági ügynek összesen négy gyanúsítottja van, B. Draganon kívül a 42 éves Cs. János, a 28 éves K. Krisztián és a 32 éves B. Zsolt. Utóbbit szeptemberben fogták el Bécsben, és csütörtökön adták ki Magyarországnak. A csepeli gyilkosságról szóló összes cikkünket itt olvashatja.