Helyettes államtitkárként folytatja munkáját az egykori kormányszóvivő

Vágólapra másolva!
Nagy Anna három hónappal ezelőtt, családi okok miatt kérte a szabadságolását, most a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkára lesz. Elsősorban kreatív és stratégiai kommunikációs feladatokat fog koordinálni, például a nemzeti ünnepekhez kapcsolódóan.
Vágólapra másolva!

Nagy Anna a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkáraként folytatja munkáját - értesült az MTI. A korábbi kormányszóvivő Navracsics Tibor minisztériumában kommunikációs szakemberként segíti a kormány munkáját, a korábban őt kormányszóvivőként is segítő csapat további irányításával.

Helyettes államtitkárként elsősorban kreatív és stratégiai kommunikációs feladatokat koordinál, ennek keretében a nemzeti ünnepekhez és rendezvényekhez kapcsolódó kommunikációs és tájékoztatási feladatokat irányítja, koordinálja a kormányzatnak a nemzeti ünnepekhez és kiemelt kormányzati programokhoz kapcsolódó megjelenéseit, az országkép megjelenítésére irányuló stratégiát, valamint szakmailag segíti a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kommunikációját.

Nagy Anna július 1-jétől családi okok miatt vonult háttérbe, és kérte szabadságolását. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szeptember 8-án Hajdúszoboszlón jelentette be, hogy Giró-Szász András politológus, a tavaly tavasszal alakult Századvég Gazdaságkutató Zrt. tulajdonosa az új kormányszóvivő.