Tíz embert menekítettek ki a békásmegyeri paneltűzből

panel, tűz, paneltűz, III. kerületi Kadar utcában teljesen kiégett egy panellakás
Vágólapra másolva!
Tíz embert menekítettek ki a tűzoltók egy békásmegyeri panelházból, miután egy lakás kiégett - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője. Senki nem sérült meg a lakástűzben.
Vágólapra másolva!

Budapesten, a III. kerületi Kabar utcai tízemeletes panelház nyolcadik emeletén égett ki egy lakás, a tűzoltóknak az épület nyolcadik, kilencedik és tizedik emeletét is ki kellett üríteniük - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.

A tűzoltók tolólétrával hoztak le embereket az épület tetejéről, illetve a lépcsőházakból is lakókat menekítettek ki. A tűzben senki nem sérült meg. A lépcsőházat jelenleg át kell szellőztetni, ezt követően a lakók visszatérhetnek otthonaikba - mondta a szóvivő.

Forrás: MTI/Cseke Csilla

A Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság III. kerületi kirendeltségének vezetője és ügyeleti készenléti szolgálata is a helyszínre érkezett, és szükség esetén ideiglenes befogadóhelyet jelölnek ki az önkormányzattal közösen, egy közeli hotelben - közölte Barta Ágnes, a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság szóvivője.