Két embert támadott meg egy krokodil Balatonszárszón

Vágólapra másolva!
"Szakított, harapott jellegű" sebeket szenvedett két férfi, akiket egy krokodil sebesített meg Balatonszárszón. A Franciaországból ideszállított krokodil akkor támadta meg a férfiakat, amikor el akarták helyezni új lakhelyén.
Vágólapra másolva!

Két embert is megsebesített egy krokodil Balatonszárszón, a Krokodil Zoo nevű hüllőházban vasárnap - hangzott el a Magyar Televízió Híradójában. A híradó szerint egy százötven kilós, több mint két méter hosszú hüllőt hoztak Franciaországból a hüllőházba, és éppen el akarták helyezni az új lakhelyén, amikor a ragadozó rátámadt a telepítésben segédkezőkre. A hely tulajdonosa azt állítja, hogy harapás nem történt, a sérülteket ellátó orvos szerint viszont igen.

A Híradó stábja is ott volt, amikor a hüllő rátámadt az állatkert munkatársaira, a hely tulajdonosa, Pécsi Tibor azonban megtiltotta a felvételek bemutatását, nyilatkozni sem akart. A mentők a két, erősen vérző férfit a siófoki kórházba szállították, az orvos szerint a sérülések egyértelműen harapásra utalnak. Ahmed Safar, a Siófoki Kórház sebész főorvosa szerint a két férfi szakított, harapott jellegű sebeket szenvedett.

Mindkét férfi sérülései nyolc napon túl gyógyulnak, sebeiket össze kellett varrni, de saját kérésükre a kórházból hazaengedték őket. Az ügyet a rendőrség is vizsgálja, a hüllőház tulajdonosát is kihallgatták a Híradó szerint.