Thaiföldön kapták el a negyedik legkeresettebb magyar bűnözőt

Vágólapra másolva!
Thaiföldön kapták el a száz legkeresettebb magyar bűnöző listáján a negyedik helyet elfoglaló S. László Zoltánt egy bangkoki lap szerint. A magyar rendőrség egyelőre nem erősítette meg a hírt.
Vágólapra másolva!

Elfogtak egy magyar férfit Thaiföldön, a Bangkok Post Thaiföld híreivel foglalkozó angol nyelvű weboldal szerint a férfi a magyar bűnözök top 100-as listáján a negyedik helyet foglalta el.

A Bangkok Post szerint S. László Zoltánnál csütörtöki elfogásakor egy T. Zsolt névre kiállított útlevél volt. A 42 éves S. a lap szerint elfogásakor éppen Thaiföldet akarta elhagyni, Malajziába ment volna. S. a lap szerint életfogytiglani börtönbüntetést kapott Magyarországon csalásért, marihuána terjesztéséért és csempészéséért. A magyar férfi állítólag négy éve élt Thaiföldön.

Az [origo] megkereste az Országos Rendőr-főkapitányságot, ahol későbbre ígértek tájékoztatást az ügyben. A rendőrség honlapján közzétett száz legkeresettebb személy listáján a negyedik hely jelenleg üres, a közzétett pdf formátumú fájl szerint a korábbi negyedik helyezett "elfogása megtörtént".