Kötélen leereszkedő kommandósok állítottak meg egy dühöngőt Salgótarjánban

Vágólapra másolva!
Kommandósok fékeztek meg egy otthonában dühöngő férfit vasárnap éjszaka Salgótarjánban.
Vágólapra másolva!

Mintegy 25 méter magasságból, egy másik erkélyről ereszkedtek le vasárnap éjszaka kommandósok egy salgótarjáni ház harmadik emeletére, hogy egy dühöngőt megfékezzenek. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: arról érkezett bejelentés, hogy a belvárosi lakásban élő 42 éves férfi összetöri a berendezést, ordibál, a lakás padlózatát vízzel locsolta fel, és öngyilkossággal, áramütéssel fenyegetőzik. A férfi késsel támadta meg a kiérkező járőröket, az erkélyről pedig különböző tárgyakat dobált ki.

Mivel tartani lehetett attól, hogy a férfi kiugrik, a Cserhát Bevetési Alosztály munkatársai egy másik erkélyről ereszkedtek le a lakásba, és a férfit az ajtó előtt lévő bevetésiek segítségével elfogták.

A mentősök végül kórházba szállították a 42 éves férfit, aki az ápolókkal szemben már nem tanúsított ellenállást. Dankóné Nagy Éva elmondta: a salgótarjáni férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt kezdeményezett büntetőeljárást a rendőrség a salgótarjáni nyomozó ügyészségen.