Két fürdőző fulladt vízbe

Vágólapra másolva!
Egy 12 éves fiú és egy 63 éves férfi is vízbe fulladt csütörtökön. A gyerek a Sebes-Körösben merült el, négyórás keresés után találták meg. A fürdőző férfi a Nyékládháza mellett lévő tavak egyikében vesztette életét.
Vágólapra másolva!

Vízbe fulladt egy gyerek Komádi külterületén. A 12 éves fiú nővérével és barátjával indult fürödni a Sebes-Körösbe, de elmerült. A bejelentést követően rendőrök, polgárőrök, tűzoltók, búvárok keresték a gyereket, sőt még sárkányrepülős is kutatott utána. Közel négyórás keresés után találták meg és emelték ki a partra, de már nem tudtak rajta segíteni. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja a tragédia körülményeit.

Vízbe fulladt egy 63 éves miskolci férfi is a Borsod megyei Nyékládháza mellett lévő tavak egyikében. A tó felszínén lebegő testet egy kamionos vette észre a Debreceni-tó mellett, és ő értesítette a rendőrséget.

A 63 éves férfi a jelek szerint fürdőzött, gumimatracot, törülközőt találtak a helyszínen. A hatóság az idegenkezűséget kizárta. A miskolci rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A szintén Nyékládháza környékén lévő Gólem-tóban eltűnt egy 18 éves fiatalember. A férfit holttestét csütörtök este emelték ki a vízből - mondta Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A fiatalember öt társával együtt fürdőzött, amikor elmerült. A többiek megpróbálták kihúzni, de nem sikerült nekik, ezért a partra úsztak, és értesítették a hatóságot. A rendőrség ebben az esetben is kizárta az idegenkezűséget, és közigazgatási eljárásban, szakértő bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.