Balesetveszély miatt lezárták az M0-s egyik sávját a soroksári hídnál

Vágólapra másolva!
Balesetveszély miatt csütörtök hajnalig lezárták az egyik sávot az M0-s autóúton, a bal pályán, a soroksári Duna-ág hídjánál. Budapest és az M5-ös autópálya felől az M1-es, az M6-os és az M7-es autópálya irányába haladóknak torlódásra kell felkészülniük.
Vágólapra másolva!

Veszélyessé vált, ezért lezártak egy sávot az M0-s autóúton, emiatt több autópálya irányában is torlódás várható - közölte az Állami Autópálya-kezelő Zrt. szerda délután.

Az M0-s autóút bal pályájának 21. kilométerszelvényében, a soroksári Duna-ág hídjának haladó sávjában meghibásodott a hőtágulást kiegyenlítő úgynevezett dilatációs szerkezet, a közlemény szerint a forgalom számára veszélyessé vált, ezért a balesetek elkerülése érdekében a teljes sávot lezárták.

Az egysávos forgalomkorlátozás miatt Budapest és az M5-ös autópálya felől az M1-es, az M6-os és az M7-es autópálya irányába haladóknak torlódásra kell felkészülniük.

Az útszakasz sürgős javítását a társaság azonnal megrendelte, a hiba elhárítását várhatóan kora este megkezdik. A több autópálya közlekedését is érintő forgalomkorlátozás előreláthatólag csütörtök hajnalig tart.