Debrecenben és Baján is az állam fizeti az augusztus 20-i tűzijátékot

Vágólapra másolva!
Közbeszerzési pályázatot írt ki az állami ünnepségeket szervező cég az augusztus 20-i tűzijátékra. A budapesti mellett idén a debreceni és a bajai tűzijátékot is az állam finanszírozza.
Vágólapra másolva!

Budapesten, Debrecenben és Baján finanszíroz az idén augusztus 20-i tűzijátékot az állami ünnepségeket szervező Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft., az erre fordítható keret bruttó 160 millió forint. A gyorsított tárgyalásos közbeszerzési felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A nyertesnek a tűzijáték mellé zenét is kell szolgáltatnia, és feladata a rendezvények logisztikájának az ellátása is.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt három évben legalább nettó 100 millió forint árbevétele volt összesen, és legalább az egyik évben meghaladta az árbevétele a nettó 50 millió forintot. Rendelkeznie kell legalább 250 millió forint értékű felelősségbiztosítással is. Az első fordulóban az ajánlattételre június 14-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutottakat június 20-ig értesíti az ajánlatkérő.