Súlyosan megsérült egy kisgyerek, aki négy métert zuhant egy erkélyről

Vágólapra másolva!
Súlyos sérüléseket szenvedett egy másfél éves gyerek, amikor kiesett egy mohácsi lakás erkélyéről. A gyereket koponyasérüléssel vitték kórházba, a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.
Vágólapra másolva!

Kiesett egy társasházi lakás erkélyéről egy másfél éves gyermek hétfő reggel Mohácson - közölte a rendőrség. A gyermek közel négy métert zuhant, és súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. A nyomozók helyszíni szemlét tartottak, és minden szomszédot kihallgattak, akik látták vagy hallották a balesetet. Az adatok kiértékelése még folyamatban van - áll a rendőrség délutáni közleményében, amely szerint vizsgálják azt is, hogyan és miért történt a baleset.

Az MTI rendőrségi, mentőszolgálati és a kisfiú családjához közeli forrásokból úgy tudja, hogy a gyermek felmászott az első emeleti erkély korlátjára, majd átbillent rajta. A gyermeket koponyasérüléssel, életveszélyes állapotban szállították a pécsi gyermekklinikára. Édesanyja a lépcsőházban szenvedett bokasérülést, amikor az utcára rohant, hogy segítsen a fián.