Rendőrökre támadt egy fizetés nélkül távozó benzinkúti tolvaj

Vágólapra másolva!
A nyomába eredő rendőrökre támadt egy 20 éves kecskeméti férfi, aki társával együtt fizetés nélkül távozott egy szolnoki benzinkúttól. A támadó 60 liter gázolajat lopott egy kútról, de a rendőrök menekülés közben utolérték, és sérülés nélkül leteperték. Az elfogott fiatalember ellen hatóság elleni erőszak miatt is eljárást indítottak.
Vágólapra másolva!

Tankolás után fizetés nélkül távozott, majd az üldöző rendőrökre támadt két férfi az egyik szolnoki benzinkútnál - közölte a rendőrség hétfőn. A támadók valamivel péntek éjfél után több mint 60 liter gázolajat töltöttek a gépjárművükbe, majd fizetés nélkül elhajtottak. A riasztott járőrök azonban fél órán belül megtalálták az elkövetőket.

A két férfi hosszas menekülés után megállt a kocsival, kiszálltak és megpróbáltak elfutni. Az egyik 20 éves elkövetőt azonban utolérték, és ekkor rátámadt a rendőrökre. A kecskeméti férfit a járőrök sérülés nélkül megfékezték.

A támadó ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt indul eljárás. A meneküléshez használt gépkocsiról kiderült, hogy rendszámát nemrég lopták el egy másik autóról, így a benzintolvajokat egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt is gyanúsítják.