Ismét lebukott Repülős Gizi

Vágólapra másolva!
Egy balatonboglári családi házból lopott el két gyűrűt a rendőrség szerint a Repülős Gizi néven ismertté vált veterán besurranó tolvaj a hét végén - adta hírül a Somogy Tv a honlapján.
Vágólapra másolva!

Újra elfogták a rendőrök a Repülős Gizi néven ismertté vált 85 éves asszonyt. A hatóság szerint a nő április 22-én lopott el két gyűrűt egy balatonboglári családi házból - közölte a Somogy Tv honlapján. A nő parókával próbálta álcázni magát, ám forró nyomon elfogták a rendőrök. Az asszony tagadta a bűncselekmény elkövetését, de az eljárás megindult ellene.

A 85 éves asszony az 1950-es évek óta követ el kisebb-nagyobb lopásokat. A Repülős Gizi nevet azért kapta, mert annak idején bűncselekményeinek helyszínei, illetve Budapest között előszeretettel használta a belföldi repülőjáratokat. Nemcsak Magyarországon, hanem Amszterdamban és Londonban is követett el lopásokat.

Repülős Gizit az elmúlt 30 évben 22 és fél év fegyház, illetve börtönbüntetéssel sújtotta a bíróság, és 345 ezer forint pénzbüntetést is kiróttak rá.