Magyarbánhegyesre megy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület

Vágólapra másolva!
Hajdúhadház és Gyöngyöspata után újabb demonstrációt tart a Jobbik a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesülettel összefogva. Szerda este a Békés megyei Magyarbánhegyesen tiltakoznak egy nemrégiben történt brutális gyilkosság ellen.
Vágólapra másolva!

Demonstrációt tart szerda kora este a Jobbik Magyarbánhegyesen, a tiltakozó gyűlést a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület biztosítja - közölte Samu Tamás Gergő, a Jobbik Békés megyei elnöke, országgyűlési képviselő. A politikus jelezte, hogy egy március végén történt brutális, nyereségvágyból elkövetett magyarbánhegyesi gyilkosság ellen tiltakoznak. Akkor a kis viharsarki település főutcájáén lévő kocsma 49 éves tulajdonosát verte halálra egy 29 éves pitvarosi férfi.

A szerda kora esti rendezvényen beszédet mond Samu Tamás Gergő, valamint Verebes Tibor, a Jobbik magyarbánhegyesi elnöke és Oláh Zoltán, magyarbánhegyesi jobbikos önkormányzati képviselő. Ezután gyertyagyújtással emlékeznek az áldozatra.

A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület korábban Hajdúhadházán és Gyöngyöspatán is tartott demonstrációt, ezekről az [origo] aloldalán itt tájékozódhat.