A balesete után ellopott autót is összetörte egy férfi az M0-son

Vágólapra másolva!
A segítségére siető ember autóját lopta el egy felborult autó sofőrje az M0-son szerda reggel, Pécel közelében. A férfi a lopott autót is összetörte, majd újabb autót próbált meg ellopni az autóúton, de ekkor már elfogta a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Felborult az autójával, ellopott egy másikat, majd azzal is balesetet szenvedett egy férfi az M0-s autóúton szerda reggel - közölte a rendőrség.

Az M0-s fővárosból kivezető oldalán, a péceli kihajtónál egy férfi felborult az autójával, és nekicsapódott egy tartálykocsinak. A személygépkocsi sofőrje kiszállt a sérült járműből, majd ellopta az egyik, a baleset miatt megálló ember autóját, és elhajtott vele - mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A férfi mintegy 20 kilométert tett meg, amikor az M0-s 31. kilométerénél szalagkorlátnak ütközött az ellopott járművel. Ekkor a segítségére siető sofőr teherautójával akart továbbmenni, de elfogták a rendőrök. A férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították, vér- és vizeletvételre is előállítja a rendőrség.