Orbán türelmet kér az elszámoltatáshoz az emberektől

Vágólapra másolva!
"Az államadósság elleni küzdelmünkben kulcsszerepe lesz annak is, hogy számon kérjük azoknak a politikusoknak a felelősségét, akik ezt az elképesztő adósságot az ország nyakába varrták" - mondta a kormányfő. Az elszámoltatáshoz türelmet kért az emberektől Orbán Viktor, amikor újabb kérdésekre válaszolt a Facebookon.
Vágólapra másolva!

A miniszterelnök a Facebookon hétfői bejegyzésében az elszámoltatásokkal kapcsolatos kérdésekre, üzenetekre válaszolt. A kormányfő hangsúlyozta, hogy "az elszámoltatás csak szigorúan törvényes, jogállami keretek között valósítható meg, mert csak így érheti el az igazi célját". Ehhez viszont időre van szükség, ezért türelmet kér az emberektől.

Orbán Viktor azt is írja, hogy "az államadósság elleni küzdelemben kulcsszerepe lesz annak is, hogy számon kérjük azoknak a politikusoknak a felelősségét, akik ezt az elképesztő adósságot az ország nyakába varrták". Az elszámoltatás során a napokban felszínre került ügyek között a moszkvai kereskedelmi központ eladását, illetve a "sukorói panama felgöngyölítését" említette.

A miniszterelnökhöz a Facebookon érkezett kérdések többsége öt fő témát érintett: munkahely és megélhetés, otthonteremtés, közbiztonság, nyugdíj, valamint elszámoltatás.