Verekedésbe torkollott a családi ünnepség Székesfehérváron

Vágólapra másolva!
Vascsövekkel, fémkardokkal és basaballütőkkel estek egy székesfehérvári férfinak a szomszédai, azt állítva, hogy az egyik rokona tartozik nekik. Egy családi ünnepségre gyűltek össze a rokonok, és az ünnepelt az udvari mosdóra tartott, amikor megtámadták. Egy ember sérült meg súlyosan.
Vágólapra másolva!

Családi ünnepséget tartottak egy székesfehérvári lakásban csütörtökön, a buli azonban verekedésbe torkollott - tájékoztatott honlapján a rendőrség. Az ünnepelt az udvari mosdóra igyekezett, amikor a szomszédai nekiestek.

A támadók azt mondták, hogy az egyik unokatestvére tartozik nekik a korábban kölcsönadott pénz kamataival. Vascsövekkel, fémkardokkal, baseballütőkkel és gázspray-vel estek a férfinak, aki csak könnyebben sérült meg. Az egyik támadónak viszont eltört a karja, amikor a másik család ajtajának az üvegét betörte puszta kézzel.

A megtámadott férfi családtagjai nem tudtak a rokonuk segítségére sietni, mert az ellentábor egyik tagja nem engedte ki őket az ajtón. Így a lakásból telefonon hívták a rendőröket, akiket aznap reggel már rendzavarás miatt kihívták ugyanoda. Csoportos garázdaság gyanúja miatt indult eljárás a verekedők ellen.