Letagadott lottónyeremény miatt tett feljelentést egy férfi Szerencsen

Vágólapra másolva!
Kétmillió forint üthette volna a markát egy tiszatardosi férfinak egy lottószelvényének sorszáma révén. A lottózó alkalkamazottja azonban azt állította, hogy nem nyert. A férfi feljelentést tett a rendőrségen.
Vágólapra másolva!

Kétmillió forintot vihetett volna haza az a tiszatardosi férfi, aki csalás miatt feljelentést tett a Szerencsi Rendőrkapitányságon. A férfi a lottószelvénye sorszámával nyerte volna meg a pénzt, de a lottózó alkalmazottja azonban azt állította, nem nyert, és nem adta vissza neki a szelvényt.

A sértett egy tokaji lottózóban vette nemrég a szelvényét. Azon a napon a szelvények óránkénti sorsoláson vettek részt, akinek pedig a sorszámát kisorsolták, kétmillió forinttal gazdagodott.

A férfi úgy hitte, hogy nyert, mert kiderült, hogy az egyik nyertes szelvényt pont Tokajban vásárolták ugyanazon a napon, ugyanabban az időpontban, amikor ő vette a sajátját. A lottózó női alkalmazottja viszont a szelvény ellenőrzése után közölte vele, hogy nem nyert, és a lottószelvényt kidobta.

Miután a tiszatardosi férfi gyanút fogott, feljelentést tett a rendőrségen. A Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el az ügyben, aminek során már megállapították, hogy ő lenne az egyik szerencsés nyertes.