Két rabló mínusz 10 fokban vetkőztetett le az utcán egy férfit Miskolcon

Vágólapra másolva!
Szórakozni akart két fiatal Miskolcon, az ehhez szükséges pénzt pedig rablással akarták megszerezni. Két járókelőt is megtámadtak, az egyiket súlyosan bántalmazták.
Vágólapra másolva!

Pénzre volt szüksége két fiatalnak Miskolcon a szombat éjszakai szórakozáshoz, ezért megtámadtak egy 21 éves férfit a diósgyőri villamos-végállomásnál.

A támadók kést szorítottak a fiatalember nyakához, és átkutatták a zsebeit. Értéket nem találtak nála, ezért a mínusz 10 fokos hidegben levetkőztették, és az egyik rabló felpróbálta a ruháit, de nem volt jó rá, ezért visszaadták a sértettnek.

Nem sokkal később a rablópáros egy 61 éves férfit támadott meg. A sértettet a földre lökték, bántalmazták, és elvették a kézitáskáját. A férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos fejsérüléseket szenvedett.

A rendőrök a helyszín közelében elfogták a 15 és 23 éves rablót. Nem ez az első eset, hogy törvénybe ütköző dolgot tettek, a fiatalabbik fiú ellen zsarolás és rablás miatt folyik eljárás, míg társát korábban garázdaság és lopás miatt marasztalták el jogerősen. A mostani ügy folytatását előzetes letartóztatásban várják.