Két rabló mínusz 10 fokban vetkőztetett le az utcán egy férfit Miskolcon

2011.02.01. 16:01

Szórakozni akart két fiatal Miskolcon, az ehhez szükséges pénzt pedig rablással akarták megszerezni. Két járókelőt is megtámadtak, az egyiket súlyosan bántalmazták.

Pénzre volt szüksége két fiatalnak Miskolcon a szombat éjszakai szórakozáshoz, ezért megtámadtak egy 21 éves férfit a diósgyőri villamos-végállomásnál.

A támadók kést szorítottak a fiatalember nyakához, és átkutatták a zsebeit. Értéket nem találtak nála, ezért a mínusz 10 fokos hidegben levetkőztették, és az egyik rabló felpróbálta a ruháit, de nem volt jó rá, ezért visszaadták a sértettnek.

Nem sokkal később a rablópáros egy 61 éves férfit támadott meg. A sértettet a földre lökték, bántalmazták, és elvették a kézitáskáját. A férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos fejsérüléseket szenvedett.

A rendőrök a helyszín közelében elfogták a 15 és 23 éves rablót. Nem ez az első eset, hogy törvénybe ütköző dolgot tettek, a fiatalabbik fiú ellen zsarolás és rablás miatt folyik eljárás, míg társát korábban garázdaság és lopás miatt marasztalták el jogerősen. A mostani ügy folytatását előzetes letartóztatásban várják.

KAPCSOLÓDÓ CIKK