Tagadja védence szökését a diszkótragédia gyanúsítottjának ügyvédje

Vágólapra másolva!
Budapesten tartózkodik, és nem is szándékozik külföldre utazni a West-Balkánban történt diszkótragédia miatt meggyanúsított K. Tamás - közölte az [origo]-val a férfi ügyvédje. Az ügyvéd cáfolta a Bors azon állítását, hogy védence Thaiföldre szökött volna.
Vágólapra másolva!

A West-Balkánban történt diszkótragédia miatt meggyanúsított K. Tamás Budapesten tartózkodik, és nem is szándékozik külföldre utazni - mondta az [origo]-nak Koltai Zsuzsanna, a férfi ügyvédje.

A Bors kedden egy névtelen levél alapján azt írta, K. Tamás, a tragédiával végződött rendezvény egyik szervezője Thaiföldre szökött. A bulvárlap ezt a levélíró egyik ismerősére hivatkozva írta. Az ügyvéd tagadta, hogy védence külföldre utazott volna. Hozzátette, hogy feljelentést fontolgat a Bors ellen.

A West-Balkánban január 15-én három fiatal lány meghalt a kialakult tülekedésben. A rendőrség hétfőn nyolc ember elleni vádemelési javaslattal adta át az ügyet az ügyészségnek. A rendőrség a tragédia után hat gyanúsítottat - köztük K. Tamást - őrizetbe vett, a bíróság azonban egyik esetben sem rendelt el előzetes letartóztatást, valamennyien hazamehettek a bíróságról.