Leégett egy ház Jobbágyiban

Vágólapra másolva!
Teljesen leégett egy családi ház a Nógrád megyei Jobbágyiban az éjszaka. Csömörön garázstűzhöz, a fővárosban egy lángoló tetőhöz riasztották a tűzoltókat az éjjel.
Vágólapra másolva!

Egy égő családi házhoz riasztották a Nógrád megyei Jobbágyiba a pásztói tűzoltókat nem sokkal éjfél előtt. A lánglovagok Hatvanból is kaptak segítséget a tűz megfékezéséhez. Hiába dolgoztak azonban megfeszítetten a lángok eloltásán, az épület teljesen leégett. Személyi sérülés nem történt.

Pest megyében is akadt dolguk szilveszter éjjelén a tűzoltóknak. Csömörön egy garázstűzhöz kellett kivonulniuk. Az 50 négyzetméteres épületben két autó volt, mindkettő teljesen kiégett.

Budapesten a XVI. kerületben egy családi ház tetőszerkezete kapott lángra a Georgina és Vidámvásár utca sarkán. A tűzoltók megfékezték a lángokat, itt sem sérült meg senki.

Nyíregyházán is tűz ütött ki egy lakóházban. Senki sem volt az épületben, így sérült sincs. A tűz keletkezési okát a rendőrség bevonásával vizsgálják, mivel felmerült a gyújtogatás gyanúja - mondta a Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.