Még nem találta meg a rendőrség a soroksári lövöldözőket

Vágólapra másolva!
Még mindig keresi a rendőrség azt a gépkocsit, amiből szombaton éjszaka lövéseket adtak le a soroksári Auchan áruház parkolójában.
Vágólapra másolva!

Egyelőre nincs új fejlemény a szombat esti budapesti lövöldözés ügyében, a rendőrség még mindig keresi azt a gépkocsit, amiből lövéseket adtak le szombaton este - közölte az [origo] kérdésére Horváth Katalin Fanni, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRKF) szóvivője. A lövések szombaton este 8 óra körül dördültek el Budapesten, az M5-ös autópálya melletti egyik bevásárlóközpont (a soroksári Auchan) benzinkútjánál. A bevásárlóközpont biztonsági szolgálatának munkatársai gyanúsnak ítéltek egy gépjárművet, és ellenőrizni szerették volna, de az megpróbált elmenekülni a helyszínről. Amikor fel akarták tartóztatni, a kocsiból több lövést adtak le a biztonságiak autójára. Személyi sérülés nem történt.

A menekülő gépkocsinak sikerült elhajtania, de időközben a biztonsági szolgálat munkatársai riasztották a rendőrséget. A rendőrség forró nyomon üldözni kezdte az autót, és vizsgálták az eset körülményeit, például azt, hogy hány lövést adtak le. A rendőrség azt ígérte, hogy később fogják közölni a vizsgálatok eredményeit. Az Auchan áruház telefonján vasárnap reggel senkit nem sikerült elérnünk.