Kielégítő az egyiptomi buszbaleset sérültjeinek állapota

Vágólapra másolva!
Összesen harminc embert vettek fel a Péterfy Sándor Utcai Kórházba az egyiptomi buszbaleset sérültjei közül, mára azonban csak tízen szorulnak kórházi ellátásra, és az ő állapotuk is kielégítő - közölte az intézmény főorvosa.
Vágólapra másolva!

Az egyiptomi buszbaleset sérültjei közül még tíz beteget kezelnek a budapesti Péterfy Sándor Utcai Kórházban, valamennyiük állapota kielégítőnek, illetve jónak mondható - közölte Tóth Ferenc intézetvezető főorvos csütörtökön.

Az egyiptomi Hurghadában november 6-án, vasárnap a Best Reisen utazási iroda csoportja három autóbusszal a repülőtérre tartott, amikor az egyik busz felborult. A balesetben 11 magyar meghalt. A baleset sérültjeinek első csoportja múlt kedden érkezett haza. Csütörtök estére az összes sérültet, a tizenegy halálos áldozatot, valamint az elhunytak és a sérültek ingóságait is hazaszállították Magyarországra.

A hazaérkező turisták közül a Péterfy Sándor Utcai kórházban összesen harminc embert láttak el, közülük húsz beteget már kiengedtek a kórházból, mivel az állapotuk javult.

Az egyiptomi buszbalesetről szóló összes [origo]-s cikket itt olvashatja.