Ismét őrizetbe vette Szima Juditot a nyomozó ügyészség

Szima Judit, Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet TMRSZ tüntetés
Vágólapra másolva!
Megint őrizetbe vette az ügyészség a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkárát. Szima Juditot júniusban egyszer már előállították, de aztán elengedték. A szakszervezeti vezetőt többek között sikkasztással gyanúsítják.
Vágólapra másolva!

Ismét őrizetbe vette a Kaposvári Nyomozó Ügyészség Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) főtitkárát - írja a Sonline Somogy megyei hírportál. A lap a Somogy Megyei Főügyészség közleményére hivatkozva azt írja, hogy a szakszervezeti vezetőt a Kaposvári Nyomozó Ügyészség vette őrizetbe csütörtökön.

A TMRSZ vezetőjét először június elején állította elő, hallgatta ki és vette őrizetbe a nyomozó ügyészség, miután többórás házkutatást tartottak nála. Akkor részben hűtlen kezeléssel, részben sikkasztással gyanúsították meg, de a kaposvári bíróság nem helyezte előzetes letartóztatásba, csak lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben.

A lap szerint Szima Judit ügyében eddig négy személyt hallgattak ki gyanúsítottként, és csütörtökön újabb gyanúsítotti kihallgatására is sor került. Az ügyről a Somogy Megyei Főügyészség későbbre ígért részletes tájékoztatást.